Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Microsoft Edge legújabb verziója.
Letöltések

BltFM - Filmajánló Android applikáció

Jelenleg csak Android telefonokra érhető el az alkalmazás. Az alkalmazás telepítése push üzenet fogadása véget szükséges, de nem kötelező a használata.

Letöltéshez regisztrálj

Fájlméret: 4,2
thumbnail

Képernyőkép

Letöltési információ

Verzió:
0.0.1
Letöltve:
4 letöltés
Beküldve:
2021.11.24

Licensz:
https://movies.bltfm.hu/
Platform:
Android
Szerzői jogvédelem:
https://movies.bltfm.hu/

Teljes leírás

Jelenleg csak Android telefonokra érhető el az alkalmazás.

Az alkalmazás telepítését követően egyszer be kell jelentkezni az alkalmazáson keresztül a BltFM - Filmajánló weboldalon regisztrált fiókod bejelentkezési adataival, azaz a regisztrált Felhasználónév és Jelszó szükséges. Bejelentkezést követően az alkalmazás generál egy sorozatszámot, mely mentésre kerül BltFM - Filmajánló weboldal adatbázisába. Ezt követően az alkalmazást nyugodtan bezárhatod, attól függetlenül is tud a telefonod push üzenetet fogadni, azaz értesítést kapsz új adatlap feltöltéséről, regisztrált tag által ajánlott adatlapról.

Az alkalmazás fejlesztése folyamatban van, ezért még nincs regisztrálva, előfordulhat, hogy a telepítés során a telefonod figyelmeztetni fog, hogy nem támogatja a telepítést, de nyugodtan telepítheted, amint regisztrálni fogom az alkalmazást a figyelmeztetés nem fog megjelenni.

0 hozzászólás

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
  • Még nem küldtek hozzászólást

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (0)0 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %
A webhely használatával elfogadja adatvédelmi beállításainkat, és megértette, hogy cookie-kat használunk. Bizonyos Cookie-k már be vannak állítva.
Kérjük, kattintson az Elfogadom gombra, hogy elrejtse ezt a sávot. Ha továbbra is használja a webhelyet, akkor feltételezzük, hogy egyetért az adatvédelmi irányelveinkkel. Itt többet megtudhat adatvédelmi irányelveinkről